• Îmi garantați primul loc pe Google?

Noi nu garantăm că vei fi pe primul loc, de altfel nimeni nu poate. Asta fiindcă Google decide dacă tu meriți să fii poziționat pe primul loc iar treaba noastră este să îl facem să înțeleagă că tu meriți asta.

Acest lucru îl putem face atât investind în creștere organică (fără publicitate) cât și prin creștere plătită. Vom lucra pe partea de SEO, Google Ads și vom analiza concurența pentru a găsi cele mai potrivite strategii pentru tine.

 

  • Oferiți reduceri de preț ori discount-uri?

Poți beneficia de anumite discount-uri și reduceri în funcție de pachetul ales și perioada contractuală.

 

  • Dacă nu sunt mulțumit de rezultate în 1-3 luni de zile pot renunța la contract?

Pentru a avea impactul dorit (vânzări, notorietate, vizibilitate în online etc.) recomandăm să mergem pe un contract de minim 6 luni de zile. Orice campanie are nevoie de această perioadă minimă pentru a se cunoaște efectele sale.

Dacă ai parte de o situație neplăcută sau treci printr-o perioada nefavorabilă din punct de vedere financiar, vei primi susținerea noastră în acest sens.

 

  • Dacă am conturi pe rețelele de Social Media, prețul nu ar trebui să scadă?

Nu este atât de important crearea de conturi cât modul cum sunt folosite. Iar noi vă putem ajuta în creșterea din mediu online folosindu-ne de aceste conturi.

 

  • Care este mai important: SEO ori Google Ads?

Depinde foarte mult de ceea ce vă doriți și la ce nivel este site-ul.

Dacă doriți să vindeți atunci vă recomandăm să aveți campanii pe Google si Facebook. Dacă vă doriți persoane care să completeze un formular atunci Google Ads poate deveni cea mai bună opțiune. Dacă ați avut campanii pe Google Ads însă nu aveți convers după cum ați fi vrut atunci putem lucra pe partea de SEO.

Depinde mult de situație și de nevoile dumneavoastră.

 

  • Dacă nu am un magazin online mă puteți ajuta? Dacă da atunci cât costă?

Vă putem ajuta cu acest lucru dar depinde ce doriți să vindeți, câte produse și în cât timp.

Un site de prezentare este diferit față de un magazin online. Fiecare are specificul său și pentru fiecare se aplică o strategie diferită.