Social Media Management

Astăzi, mai mult ca niciodată, utilizatorii caută informații despre companii, iar deciziile lor se bazează atât pe informațiile găsite cât și pe sfaturile și opiniile prietenilor.
Echipa noastră vă va ajuta să aveți o prezență atât pe Facebook, cât și pe Instagram, cu elemente grafice personalizate, care le vor lăsa clienților o impresie bună, de durată, tuturor celor care vă vor vedea postările și pagina.

Promovare Google Adwords

Consumatorii de astăzi acordă multă încredere motoarelor de căutare pentru a găsi ceea ce au nevoie. Google primește 34.000 de căutări pe secundă, aceste căutări implică găsirea de produse, revizuirea brandurilor și căutarea de locații. Bidfinity vă va ajuta să fiți prezenți unde sunt potențiali clienți ai companiei dumneavoastră.

Analiza Concurenței

Analiza competiției este o parte esențială a planului de marketing al companiei. Cu această evaluare, puteți stabili ce face produsul sau serviciul dumneavoastră unic și prin urmare, ce canale de promovare ar trebui să folosiți pentru a vă atrage publicul țintă.
Evaluăm concurenții prin plasarea lor în grupuri strategice în funcție de modul în care aceștia concurează direct. Pentru fiecare competitor sau grup strategic, menționăm canalele prin care se promovează și modul în care realizează acest lucru, structura organizatorică și a costurilor, precum și punctele tari și punctele slabe.

Strategie Digital Marketing

Clienții dumneavoastră sunt online, caută, citesc și vorbesc despre compania dumneavoastră. Marketingul digital este într-o continuă schimbare și noi vă putem ajuta să vă mențineți o prezență online viabilă și competitivă.
Cu ajutorul strategiei noastre digitale, vă vom ajuta să vă aliniați eforturile de marketing online cu obiectivele de afaceri. Veți vedea îmbunătățiri aproape imediat în funcție de canalele de promovare prin intermediul indicatorilor de performanță (KPI).

Optimizare SEO Website

Optimizarea SEO cuprinde diverse aspecte ale marketingului digital, aceasta implică proiectarea și scrierea conținutului, precum și programarea întregului site web.
Toate aceste eforturi se concentrează pe un singur obiectiv, clasarea site-ului dumneavoastră pe o poziție superioară în căutările pe Google.

Dezvoltați-vă afacerea online cu specialiștii Bidfinity!